Mitään yllättävää ei ole tapahtunut

Share |

Sunnuntai 9.12.2018 - Juha Vuorio


Kun katsoo väkivaltaisten kulttuurien saapumista Suomeen ja kotikaupunkiini, niin se vetää surulliseksi.

Näkisin, että käytännössä Oulun kaupunginkin tavoittelema monikulttuurisuus on juuri tätä. Muuta ei voi odottaa, kun katsoo tiettyjen kulttuurien väkivaltatilastoja jo näiden omissa maissa. Tässä valossa voi todeta, että mitään yllättävää ei ole tapahtunut.

Vertailun vuoksi voi tutustua vaikkapa Etelä-Afrikan rikollistilastoihin Wikipediassa.

Pahinta asiassa on todellisten syiden lakaisu maton alle, sen sijaan että puhuttaisiin juurisyistä ja niiden korjaamisesta.

Tyydytään vain sanomaan, että näin ei saa olla tai että tätä ei hyväksytä ja muuta hyödytöntä.

Eri kulttuurien maahantulossa jo pitemmällä olevissa eurooppalaisissa maissa on nähty tilanne koko karmeudessaan.

Tunnettu esimerkki on englantilainen Rotherhamin kaupunki, jossa tapahtuneet kauheudet ovat vasta tulossa Suomeen.

Wikipedian mukaan:

"1900- ja 2000-lukujen vaihteessa viranomaisten laiminlyönnit johtivat kaupungissa 16 vuoden aikana vähintään 1 400 tytön raiskauksiin ja hyväksikäyttöihin. Enimmäkseen aasialaistaustaisista miehistä koostuneet rikollisjengit saivat jatkaa toimintaansa rauhassa, sillä poliisit ja sosiaaliviranomaiset eivät uskaltaneet puuttua tapahtumiin rasisteiksi leimautumisen pelossa. Vakavia seksuaalirikoksia katsottiin pari vuosikymmentä läpi sormien, eikä laiminlyönneistä ollut vuoteen 2014 mennessä tullut seurauksia brittiviranomaisille.

Vuonna 2014 julkaistun raportin mukaan suuri osa 1 400 tytön hyväksikäyttäjistä oli pakistanilaistaustaisia miehiä. Vuonna 2016, 30 vuotta rikosten alkamisen jälkeen Britannian oikeuslaitos viimein tuomitsi viisi ihmistä vuosina 1987–2003 tapahtuneista, yhteensä 15 teinitytön raiskauksista ja avunannosta."

Tarkempi englanninkielin Wikipedian sivu on ohessa. Voi todeta, että viranomaiset käytännössä hyväksyivät tuon jatkuvan raiskaustoiminnan, koska eivät puuttuneet siihen. Nuo rikolliset pystyivät uhkailuillaan estämään myös asioiden enemmät käsittelyt.Avainsanat: väkivalta, maahanmuutto