Sirpa Paatero on Arja Alho

Share |

Perjantai 6.12.2019 klo 18.57 - Juha Vuorio


Tästä Antti Rinteen - Sirpa Paateron - Postin jupakasta palautuu mieleeni Paavo Lipponen (sdp), joka 90-luvun pankkiriisin jälkiaikoina ällyytti ministeri Arja Alhon (sdp) vapauttamaan Ulf Sundqvistin (sdp) vahingonkorvausmaksuista, ja kun Alho tyhmyyksissään oli tuon tehnyt niin Arja joutui tikun nokassa sitten eroamaan.

No, uskoisin, että jos Arja ei olisi eronnut, niin seuraukset olisivat kaatuneet Paavolle, mutta Arja meni halpaan. Kuten linkistä ilmenee, niin nimenomaan Paavo Lipponen teki Arja Alholle aloitteen hoitaa toveri Sundqvistin raha-asioita hänelle edullisella tavalla.

Paavo Lipponen teki aloitteen:  https://yle.fi/uutiset/3-5134202

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/alho-eroaa/5478214#gs.kvrujs

https://fi.wikipedia.org/wiki/Sundqvist-jupakka

Nyt Sirpa Paateron tapauksessa oli selvästi tarkoitus antaa Postin hoitaa palkanalennukset,  mutta saada asia näyttämään siltä, että Suomen hallitus olisi pyrkinyt estämään tuon. Kun molemmat eivät onnistuneet, niin Antti Rinne pyrki varmistamaan, että tärkeämpi asia toteutuu. Sekään ei kyllä onnistunut. Oheisuhriksi muodostui Sirpa Paatero, mutta väliäkö tuolla. 

https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/ministeri-sirpa-paatero-eroaa-posti-kohun-vuoksi-jai-sairauslomalle-vihreiden-puheenjohtaja-ohisalo-tukee-paaministeri-rinnetta/831171/

Avainsanat: puoluepolitiikka, omistajaohjaus, junttaus