Jengiytyminen etenee

Share |

Sunnuntai 5.12.2021 - Juha Vuorio


 
Puopolossa vieraana KRP:n rikosylikomisario,

aiheena Ruotsin jengirikollisuus, joka on pitkään ollut Suomenkin julkisessa sanassa kiellettynä puheenaiheena, vaikka tuo tabu nyt on hieman lientynyt,
 
presidentti Donald Trump oli oikeassa,.. vaikka täkäläinen media taas veti lipan alta tuostakin lausunnosta, .. todettakoon, että myös Tony Halme oli oikeassa 20 vuotta sitten, ..
 
Ruotsissa tämä puheenaihe ulkomaalaistaustaisten vaikkapa väkivaltarikoksista on ollut mafiatyyppisesti kielletty, vaikka kaikki ovat tienneet asiasta, ..
 
kaikki tietävät kyseiseen ilmiöön juurisyyn, mutta sitä ei uskalla oikein kukaan näinkään julkisesti sanoa seuraamusten pelossa,
 
ao. rikosylikomisario vahvistaa yllä olevan asian, mutta ymmärrän niin, että edelleenkään ei ulkomaalaisten tekemisistä saa puhua suoraan vaan erityisen varoan, ..
 
Ruotsissa tapetaan nykyään jengien toimesta ihminen päivässä, erityisesti mahdolliset todistajat päättävät päivänsä, .. ja missä kaupunginosassa tahansa, myös Tukholmassa, ..
 
nämä jengit käyttävät väkivaltaa ja sen uhkaa enenevässä määrin myös viranomaisten suuntaan, ..
 
pääosin maahanmuuttajataustaisten katujengit ovat ottaneet vallan mm. huumausainekaupasta, moottoripyöräjengit ovat joutuneet väistymään, ..
 
huomionarvoista on, että asiat ovat menneet tarkalleen päinvastoin kuin meille on kerrottu; todellisuudessa jengiytymistä tapahtuu nimenomaan toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajien joukossa, ei suinkaan ensimmäisessä polvessa, .. tilanne siis pahenee sukupolvi sukupolvelta, ..
 
rikosylikomisarion mukaan juuri varjoyhteiskunnan syntyminen on pelottavin ilmiö, itsekin olen tuonut tätä asiaa esille siinä, että meidän pitää pyrkiä estämään muiden kultturipiirien enklaavien syntymistä, mutta toistaiseksi asia ei ole saanut kannatusta, ..
 
todistajia ei enää Ruotsissa löydy, koska yhteiskunta ei pysty näitä suojelemaan, sanoisin niin, että peli on aika tavalla menetetty ja Ruotsi on muuttumassa sekasortoiseksi kehitysmaaksi, ..
 
Suomessakin jengirikollisuus nostaa päätään huolestuttavassa määrin, eikä ole mitään syytä, miksei täällä kehityskulku tule olemaan samanlaista, .. toistamme vain Ruotsin virheet 15 - 20 vuotta jälkijunassa, ..
 
todettiin, että Tanska on lyönyt rajat kiinni näiltä osin, .. suosittelen tätä tunnettua ratkaisua tärkeimpänä,
 
muita keinoja tarvitaan tietenkin myöskin, sekä pehmeitä että kovia keinoja, ..
 
esimerkiksi laittomien ampuma-aseiden voimakas kriminalisointi olisi tarpeellinen, tähän asti  nämä toimenpiteen ovat kohdistuneet laillisiin harrastajiin, rikollisiin ei ole puututtu, ..
 
     ***     ***     ***     ***     ***

kiitokset Ivan Puopololle erinomaisista ohjelmista, kiitos myös RKP:n tiedustelupuolen ylikomisariolle tässä tapauksessa, ..

https://www.youtube.com/watch?v=NFiBN9VQi5Y