Oikeus tekee Suomessa uhrista maksumiehen

Share |

Maanantai 9.5.2022 - Juha Vuorio


Oheisessa Seiska-lehden linkissä kerrotaan, kuinka entinen koulukiusaaja hyökkää aikasemmankin uhrinsa kimppuun pankkiautomaatin lähellä. 

Mutta nyt vahvistunut kiusattu pystyykin puolustautumaan. Hyökkääjä ei kuitenkaan lannistu vaan haastaa uhriaan joka pystyy puolustautumaan ja päihittää uudelleen hyökkääjän.

Oheinen todisteena käytetty video on hyökkääjän kaverien ottama alistusvideo, joita käytetään kiusattujen nöyryytyksen lisäämiseen.

Suomalainen oikeusistuin toimi perinteensä mukaisesti ja määräsi hyökkäyksen kohteen maksamaan väkivaltaiselle hyökkääjälle 18 000 korvausta.


     ***     ***     ***     ***     ***


Olenkin usein todennut, että jos törmää tilanteeseen, jossa joku joutuu väkivallan kohteeksi, niin Suomessa ei pidä missään tapauksessa alkaa puolustamaan uhria. Siinä joutuu yleensä kuvatulla tavalla oikeusmurhan kohteeksi,.. ainakin Suomessa.

Esimerkki ei ole ensimmäinen laatuaan täkäläisessä oikeusjärjestelmässä. Jos suomalainen oikeus määräisi jotain tuomioita Ukrainan sodassa, niin selvästikin se laittaisi Ukrainan maksamaan korvauksia Venäjälle, .. eihän uhri saa puolustua.

#oikeuslaitos
#oikeusmurha

Lainausta Seiskan artikkelista:


"Hurja video Vantaalta: alistusvideota tekevä koulukiusaaja hyökkää kiusattunsa päälle takaapäin, mutta saakin itse elämänsä selkäsaunan – oikeus antaa tyrmistyttävän tuomion!

Suomalainen oikeusjärjestelmä tuottaa aina välillä tuomioita, jotka eivät välttämättä mahdu kansalaisen oikeustajuun. Itä-Uudenmaan käräjäoikeus antoi tällaisen tuomion helmikuussa 2021."

"Pankkiautomaatilla koulukiusaaja tönäisee takaapäin uhrinsa pankkiautomaattia päin ja alkaa pahoinpidellä tätä.

Heti kuitenkin paljastuu, että voimasuhteet kaksikon välillä ovat muuttuneet kouluvuosista. Kiusattu antaa kiusaajalleen kunnon selkäsaunan."