JFK - avoin tapaus

Share |

Maanantai 1.5.2023 - Juha Vuorio


Nyt vuonna 2023 tulee kuluneeksi 60 vuotta John F. Kennedyn salamurhasta Teksasin Dallasissa. 

Asiaa tutki Warrenin komissio ja tuloksena kerrottiin, että Lee Harwey Oswald oli murhaaja sekä että Oswald toimi yksin. Ja myös pidätettäessä tapahtunut Jack Rubyn tekemä Oswaldin murha oli yksinään toimineen miehen teko. Siis Warrenin komission julkaisun mukaan.

Kuitenkin ainakin 20 000 asiakirjaa salattiin, ensin 30 vuodeksi, sitten vielä 30 vuodeksi lisää. Niitä on nyt julkaistu muutamassa vaiheessa, mutta edelleen yli 4 000 asiakirjaa pidetään salassa. Ilmeisesti tarkoitus on pitää ne salassa niin kauan, että toinenkin sukupolvi asiaa jotenkin tietävistä ovat kuolleita.

Ohessa useita aiheeseen liittyviä youtube-videoita tai muita linkkejä.

Palaan asiaan vielä tarkemman yhteenvedon myötä. Mielestäni on selvää, että jokin Yhdysvaltojen hallinnon osa järjesti usean ampujan salamurhan. Pidän todennäköisimpänä, että Oswald ei ylipäätään ampunut Kennedyä, vaan tämä oli lavastettu mukaan johonkin toimintaan syntipukiksi. Ja edelleen Oswaldin ampuja pian tapahtuman jälkeen kuollut Jack Ruby oli hallinnon järjestämä toimija.

CBN News: Veteran TV journalist Says Not Oswald or Ray Who Killed JFK and MLK: So Who Were the Killers? https://www.youtube.com/watch?v=_0E1_DnfaS4

FOX News: Tucker: What could the government be hiding about the JFK assassination?
https://www.youtube.com/watch?v=pCFr6aR61f8

FOX JNews: TUCKER CARLSON: Here's what a source said about the CIA and JFK's assassination. Tucker siteeraa lähdettään, jolla on ollut pääsy salattuihin asiakirjoihin: kyllä, CIA oli mukana JFK:n salamurhassa. Tuckerin mukaan on selvää, että USA:ssa on vaaleilla valittuja johtajia voimakkaampia toimijoita, jotka 'kävelevät' näiden vaaleilla valittujen yli. Ja koska nämä voivat murhata Yhdysvaltojen presidentin, he voivat tehdä oikeastaan mitä haluavat. Kennedyn murhan jälkeen yhdysvaltalaisten luottamus maan hallintoon on laskenut koko ajan, ehkä juuri tästä syystä.

Tuckerin mukaan kaikki CIA:n johtajat salamurhasta lähtien tietävät totuuden. Obaman CIA-johtaja John Brennanin Tucker mainitsee erikseen erityisen kyynisenä ja epärehellisenä johtajana. Ilmeisesti tämä Brennän on antanut viimeaikoina tähän liittyviä lausuntoja ainakin NBC:lle, joita Tucker pitää tekopyhinä. Kukaan toimittaja ei yritäkään laittaa tätä entistä CIA:n johtajaa tiukulle siitä, että eihän oikeasti voi olla mitään salattavaa enää 60 vuoden jälkeen.

Nykyinen CIA:n johtaja Mike Pompeo kuuluu näiden asioiden salaajiin; Pompeo ei halunnut antaa haastattelua Tuckerille. 

https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-heres-source-cia-jfks-assassination

Tuckerin haastattelema New York Postin kolumnisti Miranda Devine viittaa 30 vuotta sitten (siis 1993) tehtyyn kongressin päätökseen julkaista kaikki asiakirjat. Mutta näin ei siis tapahtunut silloin eikä edes nyt. On päivän selvää, että ainoa syy pitää asiakirjat salassa on se, että niiden julkaisu paljastaa CIA:n tai muun USA:n hallinnon osan osallisuuden salamurhaan. 
https://www.youtube.com/watch?v=pCFr6aR61f8



Pyrin löytämään myös muita lähteitä asiaan. Esimerkiksi toimittajan, dokumentaristin ja Yhdysvaltojen tuntijan Timo T.A. Mikkosen kirjoituksen Sotilasaikakauslehden kirjoituksen vuonna 2003.

Politico: Why We Still Don’t Have the JFK Assassination Files.
https://www.politico.com/news/magazine/2022/11/15/jfk-assassination-files-conspiracy-fbi-00066780


https://www.youtube.com/results?search_query=jfk+documents+hiding