Väkivalta ja nöyryytykset kouluissamme

Share |

Keskiviikko 3.5.2023 - Juha Vuorio


ohessa Pukinmäen koulussa otettu (kiusaajien kaverin ottama) video siitä, kuinka kantasuomalaisia lapsia ja nuoria nöyryytetään jatkuvasti maahanmuutovaltaisilla kouluilla, .. näitä videoita julkaistaan jatkuvasti, ..

poliitikkomme ovat enimmäkseen hiljaa, samoin valtamedia ainakin kokonaisuuden kannalta, .. myöskään opettajat ja rehtorit edes eläkkeelle jäätyään eivät avaa suutaan, ..

https://twitter.com/i/status/1653445409195294734

ohessa PT-median julkaisema video ja juttu aiheesta: https://pt-media.org/2023/05/02/video-uussuomalaiset-nuorukaiset-pahoinpitelevat-suomalaisen-tyton/

suurin poliittinen vastuu on pääministereillämme ja sisäministereillämme, mutta tietenkin kaikilla tämän vuosituhannen ministereillä ja kansanedustajilla, jotka ovat tämän kehityksen sallineet ja sitä jopa edistäneet, ..

PT-Media: "Näitä videoita tunkee netistä näytöltä ulos päivittäin. Tässä yksi tavanomainen video, jossa uussuomalaiset, lähinnä afrikaanot kiihottavat itseään suomalaista tyttöä vastaan.

Teon tausta on suurin piirtein se, että värilliset afrikaanot tekaisivat suomalaisen tytön niskoille rasismia. Jota ei siis oikeasti tapahtunut. Sen jälkeen tyttö houkuteltiin paikalle ja pahoinpideltiin.

Teko on tapahtunut Helsingin Pukinmäessä, jossa värillisten nuorukaisten kerrotaan olleen viime viikkojen aikana erityisen täpinöissään.

Helsinkiläinen tuttavaperheen vanhemmat, joilla on teini-ikäisiä lapsia, kyselivät, että miten tällaista voi ennalta ehkäistä. Kai suomalaiset jotain voivat oppia Ruotsista? Onko lapsiaan tosiaan pakko antaa hakkuuttaa afrikaanojen toimesta? Ikävä mitään ei ole enää tehtävissä. Ilmiö on kehittynyt jo niin suureksi, että sitä ei voi kitkeä pois, vaan se kasvaa niihin mittasuhteisiin joihin se Suomessa kasvaa. Ainoa, jolla lapset voi ehkä pelastaa on se, että lapsille opettaa, että tulijoiden kanssa ei saa olla missään tekemisissä. Ei kerta kaikkiaan minkäänlaisissa yhteyksissä. Tämä ei kuitenkaan ole käytännössä mahdollista, sillä tulijoiden määrä on jo useissa pääkaupunkiseudun kouluissa saavuttanut erään kulminaatiopisteen.

Tämä kulminaatiopiste on se määrä tulijoita, jolloin he alkavat systemaattisesti sortamaan suomalaisia lapsia. Ruotsissa väkivaltaisuudet ja ruotsalaisten lasten kiusaaminen alkaa suurin piirtein silloin kun tulijoiden määrä jossain koulussa ylittää 8-10 % oppilaista. Tästä voi jokainen pääkaupunkiseutulainen laskeskella lapsensa todennäköisyyden joutua tulijoiden rääkkäyksen kohteeksi."