Marko Hamilo Ylen hampaissa

Share |
24.04.2018

Heikki Porkalta laintattuna. Tässä näkyy hyvin Yleisradion poliittinen toiminta ihmisten mielipiteiden muokkaamiseksi halutunlaiseksi. Tätä tehdää verorahoilla, sanoisin tässä yhteydessä "pakkomaksuilla".

"Yllättyikö kukaan, että toimittajan roolissa istunut Ruben Stiller unohti roolinsa ja ryhtyi keskustelun osapuoleksi, kun studiossa istuivat keskustelemassa hänen johdollaan tiedetoimittaja Marko Hamilo ja Yleisradion uusin kiintiösomali / - muslimi Maryan Abdulkarim?

Studioon rakentui asetelma kaksi vastaan yksi, kuten Stillerin ohjelmissa yleensä, kun hän on kutsunut sinne henkilön, jota on tarkoitus kurmoottaa.

Menemättä tarkemmin ohjelman sisältöön, kertaan hiukan sen kehityskaarta.

Aluksi Stiller yritti olla toimittaja. Kohtuullisen onnistuneen alun jälkeen hän havaitsi, että ei hemmetti, tämähän ei suju kuten oli tarkoitus. Tässä vaiheessa hän siirtyi osapuoleksi Maryan Abdulkarimia tukemaan.

Stiller hairahtui myös olkiukon rakenteluun, jolla [olkiukon rakentamisella] hän pyrki hämmentämään Marko Hamilon.
Pieleen meni sekin yritys.

Jossain vaiheessa Stiller syyllisti Hamiloa rasismista eikä suostunut syyllistämisensä jälkeen ymmärtämään, mistä hänen lainaamassaan artikkelissa oli todellisuudessa kyse.

Hamilon syntitaakkaa lisäsi, että hän kirjoittaa muun muassa perussuomalaisten Suomen Uutisiin, vaikka ei ole puolueen jäsen.

Pitäisikö tästä päätellä, että free lancer -toimittaja ei saa kirjoittaa Suomen Uutisiin, jos ei halua Yleisradion kutomaa rasistin viittaa harteilleen?

Maryan Abdulkarim onnistui jollain ilveellä syyllistämään myös suomalaiset kolonialismista. Ihan en ymmärtänyt millainen syyllisyyden taakka minun pitäisi ottaa harteilleni ei-suomalaisten valkoihoisten tekemisistä. Ehkä ensi kerralla?

Stiller yritti saada Hamilon ymmärtämään miltä Abdulkarimista tuntuu, kun Hamilo oli sanonut Stillerin ja Abdulkarimin mielestä rumasti islamista.
Tosin sekä Stiller että Abdulkarim olivat oikeasti täysin kujalla siitä, mitä Hamilo oli oikeasti sanonut, mutta se taas on pikkutekijä sen rinnalla, kun toiseuden edustaja tuntee itsensä loukatuksi.

Stiller yritti muutamaan kertaan luoda mielikuvaa, jonka mukaan Hamilo on loukannut Abdulkarimia. Ja luokkaantuihan Abdulkarim ihan oikeasti. Tosin hän loukkaantui siksi, että ei ymmärtänyt mitä Hamilo todellisuudessa sanoi.

Ohjelman lopussa Stiller kysyi tekeekö Hamilon mieli pyytää anteeksi Abdulkarimilta. Yksiselitteinen vastaus oli, ei tee mieli, koska ei ole mitään sellaista sanonut, mistä pitäisi loukkaantua ja jos muslimit loukkaantuvat siitä, että esittää islam-kritiikkiä, ei se voisi vähempää kiinnostaa.

Ohjelma uusitaan tänään Yle Puheella klo 22:30. Ei kannata kuunnella, koska samaa tuubaa saa kuunnella aina, kun Ylen toimittaja palvoo säälinsekaisesti toiseuden edustajia samalla, kun yrittää vakuuttaa kuulijat siitä, että ei ole rasisti."

15.01.2019Yhteenveto haittamaahanmuutosta
04.12.2018Julkisen sanan neuvostoon vihreä hyökyaalto
29.11.2018Jussi Halla-ahon puhe Oulussa 24.11.2018
06.11.2018Angela Merkelin ajatusvirheet
27.10.2018Ulkomaalaisten asumiskulut kunnille
26.10.2018Itävalta aloittaa toimet poliittista islamia vastaan
04.09.2018Kaksi minuuttia talouspolitiikkaa
02.09.2018Tienataan autojen maahantulolla!
18.08.2018Terrori-iskuista tulee syyllistää suomalaiset!
16.08.2018Ruotsalaispoliitikko kaavaili autonpolttajia poliisille töihin

Siirry arkistoon »