Yhteiskuntajihad

15.07.2020


Risto Kantonen kirjoittaa tärkeästä aiheesta:

"Missä muslimi, siellä islam. Missä islam, siellä jihad. Missä jihad, siellä sota. Ainoa toimiva ratkaisu on estää islamilta jalansija yhteiskunnassa.

Jihad ei myöskään rajoitu fyysiseen puoleen, vaan se on kokonaisvaltaista sodankäyntiä johon kuuluu yhteiskuntajihad. Mitä tarkoittaa yhtei
skuntajihad? Se on nimitys strategialle jota Muslimiveljeskunta ajaa. Termi selitetään hyvin Muslimiveljeskunnan sisäisessä asiakirjassa joka julkaistiin osana oikeudenkäyntiä jenkkilässä. Asiakirja löytyy englanniksi käännettynä täältä: https://clarionproject.org/Muslim_Brotherhood_Explanatory…/ käännös alkaa sulautetun pdf-asiakirjan sivulta 16.

Mutta ennenkuin kirjoitan syvällisemmin yhteiskuntajihadista, on tärkeää mainita että jihad tarkoittaa ponnistelua, englanniksi effort. Islam tuntee lopulta vain yhdenlaista ponnistelua johon sharia velvoittaa jokaisen muslimin, se on ponnistelua allahin tahdon täyttämiseksi. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että jokainen muslimi on velvoitettu taistelemaan vääräuskoisia, eli kafiireja vastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla niin kauan kunnes:

1) Vääräuskoiset ovat kääntyneet islamiin,
2) He alistuvat islamille mutta eivät käänny, jolloin heistä tulee dhimmejä, tai
3) Kunnes heidät on kaikki tapettu. Tätä agendaa toteutetaan maailmanlaajuisen kalifaatin luomista varten.

Joten vaikka sana jihad ei suoranaisesti käänny suomenkielessä sanaksi sota, se on sitä kuitenkin käytännössä kaikessa sodan merkityksessä. Jihadia voidaankin kuvata länsimaisen sodankäyntidoktriinin linssistä katsoen termillä hybridisodankäynti. On tärkeää ymmärtää että kaikki sodankäynti ei ole kineettistä.

Yhteiskuntajihad on kineettistä jihadia vaarallisempaa siksi että se on paljon salakavalampaa, vaikeampaa havaita ja sitä on myös vaikeampi torjua. Vaikeaa torjumisessa on se, että yhteiskuntajihad ja yhteiskuntajihadistit käyttävät nimensä mukaisesti kohteeksi joutuneen yhteiskunnan rakenteita sisältäpäin kyseistä yhteiskuntaa vastaan. Tyypillisiä esimerkkejä yhteiskuntajihadismin keinoista on käyttää politiikkaa ja poliittista järjestelmää hyväksi, siksi yhteiskuntajihadistit hakeutuvat myös mielellään poliitikoiksi.

Muita keinoja ovat mm. lain ja sosiaaliturvan hyväksikäyttö. Sosiaaliturvarahoja ohjataan sitten jihadin edistämiseksi. Suurin osa länsimaisista hallituksista ei halua ottaa käyttöön niitä keinoja joita tarvitaan yhteiskuntajihadin torjumiseksi, koska keinot ovat ristiriidassa länsimaissa tyypillisinä pidettyjen arvojen ja käytöksen kanssa. Myös hyväntahtoisuus estää länsimaisia hallituksia ryhtymästä tarvittaviin toimiin. Kuvitellaan että kun ollaan vaan kilttejä ja ymmärtäväisiä, niin kyllä nuo tulokkaatkin jossain vaiheessa ymmärtävät luopua toiminnastaan.

Tässä pari esimerkkiä yhteiskuntajihadeista Britanniasta: Entinen Työväenpuolueen edustaja, Shahid Malik, https://www.youtube.com/watch?v=Knk_jpq7Vx8. Sekä entinen Työväenpuolueen edustaja Naz Shah, http://www.dailymail.co.uk/…/MP-shares-Twitter-post-telling…. Yhteiskuntajihadisteja on pesiytynyt Suomeenkin, heitä löytyy mm. paikallishallinnoista, eduskunnasta ja poliittisista puolueista yleisestikin.

Jotta voidaan paremmin ymmärtää yhteiskuntajihadin luonnetta, on ensin ymmärrettävä sodan luonnetta. Lyhyt selitys siitä mitä sota on menee seuraavasti: Taito saattaa vastustaja tilaan jossa hän ei kykene enää vastustamaan ja pakottaa tämä toteuttamaan hänet päihittäneen tahon tahtoa. Jos sodan luonnetta haluaa ymmärtää laajemmin, suosittelen lukemaan Carl von Clausewitz:n teoksen: Sodankäynnistä, englanniksi On War. Nyt kun ymmärrämme sodan luonnetta, Sun Tzu:n tunnettu mietelause selittää hyvin yhteiskuntajihadin luonnetta. Mietelause kääntyy suomeksi suurinpiirtein näin: Korkeinta sotataitoa ei ole se että taistellaan ja voitetaan vastustaja joka taistelussa, korkeinta sotataitoa on kukistaa vastustajan vastarinta taistelematta.

Tästä syystä ehkäpä kaikkein vaarallisin jihadin muoto on väestöllinen jihad. Siihen sisältyy maahanmuutto valloittaminen josta käytetään myös termiä hijra. Toinen esimerkki väestöllisestä jihadista on ylikansoitus paljon lapsia tekemällä. Väestölliseen jihadiin liittyen suosittelen lukemaan tämän artikkelin: http://www.pewforum.org/…/europes-growing-muslim-population/ Tehokkain yksittäinen keino yhteiskuntajihadia vastaan on yksiselitteisesti estää kaikki jalansija islamilta maassamme. Ja vaikka muslimit eivät itsessään ole osa islamia, he ovat islamin jatkeellinen elementti. Toisin sanoen, siellä missä on muslimeja, on islamia ja missä on islamia, on ongelmia.

Maat kuten Puola, Unkari ja Itävalta ovat ymmärtäneet tämän seikan. He pysäyttivät yhteistoimin islamin hyökkäyksen Eurooppaan toisen jihadin aikaan Wienissä 1600-luvulla. Nämä kansat muistavat ilmeisesti edelleen hyvin tämän historiallisen seikan ja ovat siten paremmin asemoituneet tämän uhan torjumiseksi. Myös suomalaiset ovat taistelleet aikaisemmin islamin invaasiota vastaan Bulgariassa Turkkia vastaan 1877-1878."

tässä vielä linkit erikseen:
https://www.pewforum.org/2017/11/29/europes-growing-muslim-population/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-4813870/MP-shares-Twitter-post-telling-abuse-victims-shut-up.html

https://www.youtube.com/watch?v=Knk_jpq7Vx8

https://clarionproject.org/Muslim_Brotherhood_Explanatory_Memorandum/

17.01.2021Pakkosyöttöä kouluissamme
11.01.2021Korruptoitunut virkanimityskulttuurimme
01.01.2021Kun Suomi tuhottiin
27.12.2020Uusi latu Euroopassa Brexitin myötä!
16.12.2020Eduskunnassa ei tule valehdella!
26.11.2020Irtisanoudunko rasismista?
22.11.2020Valtuuston kokouksista kannanotto
08.10.2020Jihadismi ja terrrorismi
27.08.2020PS kesäkokous 2020; Tavio ja Halla-aho
23.08.2020Jimmie Åkesson vaalivideo 2017

Siirry arkistoon »