Jimmie Åkesson vaalivideo 2017

23.08.2020

Jimmie Åkesson vaalivideo 2017

Te sosiaalidemokraatit, te moderaatit ja te ruotsalainen media, te olette väärässä. Maahanmuutto ei ole kannattavaa, me tiedämme sen nyt. Me tiedämme, että se tosiasiallisesti tarkoittaa valtavia kustannuksia – ja rasitusta yhteiskunnallemme. Siellä missä kerran vallitsi järjestys ja hyvinvointi, - tarvitaan nyt piikkilankaa ja valvontakameroita.

Te olette luoneet Ruotsin, jossa perheet muuttavat, koska eivät enää tunne oloaan turvalliseksi kodeissaan. Ruotsin, jossa hyvinvointi romahtaa, jossa ystävät ja perheet – kuolevat odottaessaan hoitoa. Ruotsin, jossa naisia raiskataan, joukkoraiskataan, - tyttöjä silvotaan, naitetaan vastoin tahtoaan.

Osassa maatamme vallitsee sisällissota kilpailevien jengien välillä. Autoja poltetaan, hoitohenkilökuntaa pahoinpidellään, - poliisiasemia räjäytellään, - poliiseja tulitetaan. Ruotsissa terrori on nyt todellisuutta. Ruotsalaisia ahdistetaan, silvotaan ja murhataan kaduillamme.

Väitätte nyt, että olette ymmärtäneet tilanteen vakavuuden – ja että kannatatte nyt vastuullisempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Ja kuitenkin massamaahanmuutto jatkuu. Pelkästään tänä vuonna se vastaa yli kuutta uutta Rinkebytä.

Ja samaan aikaan sallitte vielä kymmenien tuhansien ihmisten oleskella laittomasti maassamme.

Koska kukaan muu ei rohkene sanoa sitä, minä sanon: te ette ole ymmärtäneet mitään!

Te sosiaalidemokraatit, te moderaatit, te ruotsalainen media – jotka jatkatte ongelmien luomista maallemme, teidän kyvyttömyytenne arvioida politiikkanne tuloksia – ja erityisesti valheidenne kautta.

Te olette luoneet ongelman, jonka kanssa meidän kaikkien täytyy elää. Ja te olette työskennelleet kovasti sen puolesta. Ihmisiä on murhattu ja murhaaminen jatkuu – teidän politiikkanne seurauksena. Ja te jatkatte peittelyä ja valehtelua.

konflikti Ruotsissa ei koske sitä, onko joku oikealla vai vasemmalla tai mies vai nainen. Konflikti on niiden välillä, jotka pilaavat maatamme – ja niiden, jotka työskentelevät sen pelastamiseksi. Konflikti on teidän – ja meidän välillämme.

Nimeni on Jimmie Åkesson – ja teen kaikkeni selvittääkseni tämän kaaoksen, - jonka te sosiaalidemokraatit ja te moderaatit olette aiheuttaneet.

Me voimme ja meidän täytyy selvittää tämä.

Vaalit ovat alle vuoden päästä. Ruotsidemokraatit.

 

27.08.2020PS kesäkokous 2020; Tavio ja Halla-aho
23.08.2020Jimmie Åkesson vaalivideo 2017
04.08.2020Esko Seppänen - rahapolitiikkaa Suomeen
15.07.2020Yhteiskuntajihad
11.07.2020Hurlum-hei -finanssipolitiikkaa
10.07.2020Euroopan Unionin olemattomat hyödyt
02.05.2020Miten Suomea voidaan hallita tällaisella viestinnällä?
20.03.2020Talvisodan ja koronan opetukset
05.02.2020Hallituskumppaneita?
21.01.2020Islamin yhdistäminen terrorismiin kielletty EU:ssa

Siirry arkistoon »