PS kesäkokous 2020; Tavio ja Halla-aho

27.08.2020

PS-eduskuntaryhmän kesäkokous Turussa; Tavio ja Halla-aho pitivät erinomaiset puheet; tässä pääkohtia, ..
 
Tavio: mm. Turussa opiskelleet J.V.Snellman, J.L. Runeberg ja Elias Lönnrot tulivat siihen tulokseen että meille tarvitaan kansallismielinen aatepohja. Me emme ole nytkään EU-kansalaisia ja monikulttuurista massaa. Meillä on oma kielemme ja kulttuurimme ja me ansaitsemme oman valtiomme,
 
rouvat Suomen hallituksessa ovat unohtaneet itsenäisyyden merkityksen. Jos itsenäisyyden antaa pois, niin sen menettää, eikä sitä niin vain saa takaisin,
 
meitä tarvitaan järjen äänenä ja tavallisen suomalaisen puolustajana,
 
eduskunnan syyskauden ykkösasiana tulee olemaan EU:n elvytyspaketti, joka toteutuessaan muuttaa EU:n entistä selkeämmin liittovaltioksi ja tulonsiirtounioniksi; meidät ollaan laittamassa korkeine ja nousevinen veroineen muiden maiden alhaisten verokantojen maksajiksi, .. tämä tulee estää,
 
jälleen kerran meille tärkeät asia kuten vanhustenhoito ja koulutus alistettiin tälle toissijaiseksi saksalaisten ja ranskalaisten pankkien etujen ollessa ykkössijalla, ..
 
Bryssel pyrkii pitämään tälla tavoin Etelä-Eurooppaa tyytyväisenä, koska muutoin EU:n korttitalo uhkaisi sortua, .. siksi Sanna Marin kävi häviämässä 6 miljardia rahojamme, ..
 
eduskuntaan pääministeri Marin ei halunnut edellisen johdosta kutsua eduskuntaa koolle, jotta eduskunta kuulisi asiasta; silloinhan oppositio pääsisi ääneen, ja joutuisi kuulemaan ikäviä vastaväitteitä, ..
 
Keskustapuolueeen viimeisetkin kannattajat oletettavasti pian ymmärtävät hallituksen vihervasemmistolaisen politiikan ja Suomen tuhoamisen, ..
 
perussuomalaisten tärkein tehtävä alkavalla istuntokaudella on kaataa EU:n tukipaketti ja estää käynnistynyt Sammonryöstö, ..
 
SDP ei ole enää maltillinen työväenliike, vaan se on nyt Sanna Marinin myötä vihervasemmiston kärkipuolue; heidän ajatuksenaan on jakaa yhteistä kakkua, vaikka kukaan ei ole sitä edes vielä leiponut, .. vasemmisto lupaa vaikka mitä, mutta todellisuudessa käy kuin vappusataselle, ..
 
Sanna Marin edusti EK-vaalien vaalikoneessa enemmän Feminstipuoluetta, Vasemmistoliittoa ja Vihreitä kuin useimpia muita SDP:n ehdokkaita, ..
 
Suomen valtamediassa riittää punavihreiden luottotoimittajia, jotka ovat edellisestä innoissan ja keskittyvät oikean toimittajatyön sijaan luomaan henkilökulttia Sanna Marinista, ..
 
keskitytään siis keisarinnan 'vaatteisiin' jotta Marinin vaarallisia vihervasemmistolaisia aatteita ei huomattaisi, ..
 
tavalliset työtätekevät suomalaiset ajetaan vihervasemmistolaisen politiikan maksumiehiksi, ..
 
tarvitsemme taloudellisen ryhtiliikkeen; kuoliaksi verottaminen ja valtiontalouden tuhoaminen on lopetettava, ..
 
tarvitsemme aatteellisen ryhtiliikkeen; vihervasemmistolainen moraaliposeeraus ja identiteettipolitiikka eivät saa määrittää miten Suomessa toimitaan;
 
meidän tulee puolustaa demokratiaa, sananvapautta ja oikeusvaltiota, ..
 
Halla-aho: vuodessa 2020 on ollut raamutun vitsauksia kuten maanjäristyksiä, heinäsirkkaparvia ja kulkutauteja, .. päällimmäisenä siis korona-pandemia, ..
 
PS-eduskuntaryhmä oli hereillä heti alussa, kun hallituksemme vielä uskoi ettei korona eroa kausi-influenssasta eikä spektaakkeleihin ole tarvetta, ..
 
ilman myös meidän rummutusta, hallitus olisi lähtenyt Ruotsin laumasuojaperiaatteisiin ja tulokset olisivat olleet meilläkin yhtä järkyttäviä, ..
 
ärsyttävintä ja huolestuttavinta Marinin hallituksen toiminnassa on ollut herkkähipiäisyys, omien kasvojen suojelau, syvä usko omaan erinomaisuuteen ja ylimielisyys eduskuntaa ja oppositiota kohtaan,
 
median nuoleskeleva suhtautuminen hallitukseen epäilemättä ruokki tätä asennetta; onneksi toimittajien joukossa on nyttemmin näkyvissä myös kriittistä ajattelua, ..
 
valitettavasti edelleen esimerkiksi lentokentillä on leväperäisiä karanteenitoimia; eikö siis vielä ole opittu?
 
koronakriisi on nostanut esiin esimerkiksi sen, että kotimainen ruokatuotanto perustuu paljon oletettua enemmän ulkomaiseen kausityövoimaan, tähän tulee jatkossa hakea rakenteellisia muutoksia, ..
 
punavihreän hallituksen asenne maatilojen työvoimapulaan oli suorastaan irvokas, .. perussuomalaisten esitys, jossa tilapäisesti kotimaiset vaikkapa koronan takia työttömäksi joutuneet olisivat voineet tehdä maataloustöitä työttömyysetujen vähentymättä olisi auttanut oikeasti tähän tilanteeseen, ..
 
suomalaisten työllistäminen ei siis kiinnostanut hallitusta, ..
 
sen sijaan vaadittiin ulkomaalaisia keinolla millä hyvänsä, vaikkapa valtion maksamilla charterlennoilla, .. koronaan vedoten hallitus ajoi mm. työskentelyoikeuden maassa laittomasti oleskeleville, ..
 
korona ei ole Suomen suurin ongelma, suurin ongelma on tulojen ja menojen krooninen epäsuhta, ..
 
Perussuomalaisten yleiset teesit:
- Suomeen tarvitaan uutta tuottavaa työtä,
- korkea veroaste tukahduttaa työtä ja yrittämistä
- vain sitä voidaan jakaa mitä on; velaksi ei voi elää loputtomiin
- tarvittaessa asiat tärkeysjärjestykseen, ja lopusta karsitaan
Marinin punavihreä hallitus on painajainen edellisten teesien kannalta, ..
 
kiilusilmäinen ilmastopolitiikka nostaa meidän kaikkien kustannuksia ja käytännössä vähentää myös työllisyyttä,
 
hallituksen ratkaisuna on siis lisätä entisestään halpatyövoimaa kehitysmaista, lisää veroja yrittäjälle, palkansaajalle, omakotiasujalle ja autoilijalle, lisää velkaa tuleville sukupolville,
 
politiikka on valintojen tekemistä; jos varat eivät riitä yhteiskuntamme keskeisiin toimintoihin, niin emme voi joka vuosi kipata miljardeja euroja
- maahanmuuttajien sosiaaliapuun,
- kehitysapuun,
- Etelä- ja Keski-Euroopan maiden veroalennuksiin
- ja huonon taloudenpidon seurauksiin
 
nyt ei ole myöskään oikea hetki kipata miljardeja oppivelvollisuuden pidentämiseen, sukupuolineutraaleihin henkilötunnuksiin tai muuhun ideologiseen hörhöilyyn, ..
 
toimittaja rakastavat muiden puolueiden toimenpidelistoja; meillä sellaisia ei varsinaisesti ole, koska toimintamme lähtee isoista kysymyksistä ja periaatteista, .. toimenpidelistat hukuttavat rakenteelliset kysymykset, joihin oikeasti pitäisi panostaa, ..
 
yritykset eivät palkkaa ihmisiä, jos yritykset eivät menesty, ihmiset eivät ota työtä vastaan, jos käteen jäävä palkka ei pysty kilpailemaan nykyisen vaihtoehdon, vaikkapa työttömyyden kanssa, .. työntekijöitä ei löydy, jos ihmisillä ei ole varaa asua siellä missä työpaikkoja olisi, ..
 
halpatyövoiman hyväksikäyttö jatkuu, niin kauan kuin halpatyövoimaa voi helposti tuoda maahan, ..
 
johdonmukaisuus ja pitkäjänteisyys ovat paras strategia menestyä vaaleissa, myös tulevissa kuntavaaleissa,
 
Suomi on kuntakorruption, hyväveliverkostojen ja puoluepoliittisten läänitysten luvattu maa, .. tämä järjestelmä on nyt peloissaan ja sen vastarinta tulee olemaan raivokasta,
 
kuntavaalien tulos tulee merkittävällä tavalla vaikuttamaan nykyisen hallituksen itseluottamukseen ja jatkoon, ..
07.07.2021Anarkotyrannia - valtion tuleva olemus?
01.07.2021Kuntavaaleissa kokoomuksen valtuustoryhmään
06.06.2021Tanska mahdollistaa turva­paikan­hakijoiden sijoittamisen Euroopan ulkopuolelle
23.04.2021Taikauskoa yliopistoissamme
25.03.2021Vakava uhka demokratialle.
21.03.2021Elpymisväline voidaan kaataa
15.03.2021SDP:n ideologia
06.02.2021Tarkastusviraston pääjohtajan tarkastusmatkat
24.01.2021Hieman sarkastinen kuvaus Suomesta
23.01.2021Pakkosyöttöä kouluissamme

Siirry arkistoon »