Islam - Mitä lännen tulee tietää?

18.08.2021

Ohessa tärkeä video aihepiiristä. Toki yli tunnin video käytännössä toistaa itseään, esimerkiksi 22 minuuttia alusta kertoo oleellisimmat asiat. Oheinen lainaus noin 10 - 12 minuutin kohdalla.

"Muslimien ja perinteisen islamin teologian mukaan - itse Allah saneli Koraanin sanasta sanaan engeli Gabrielin välityksellä Muhammadille. Tästä syystä se jokainen sana on Jumalalta itseltään. 

Jokainen Koraanin sana, ellei sitä ole peruttu jossain toisessa kohtaa Koraania, on aina voimassa, eikä sitä voi kyseenalaistaa, uudistaa eikä muuttaa islamissa.

Ollakseen rehellisiä rauhanomaisten muslimien täytyy siis kieltää kokonaan Koraanin kirjaimellisuus. Mutta tällöin he joutuvat kaiken sen ulkopuolelle, mitä on pidetty aitona islamina läpi historian, koska heinän on hylättävät se islamin peruslähtökohta, että Koraani on Jumalan sanelema kirja ja täydellinen kopio täydelliestä Kirjasta, joka on aina ollut olemassa Allahin luona taivaassa."

Eräs tarvittava lisätieto Koraaniin ovat Hadithit, jotka ovat Muhammedin elämästä kertova perimätieto, jonka tietäminen on välttämätöntä Koraanin ymmärtämiseksi.

Koraani kehoittaa useissa kohdin taistelemaan vääräuskoisia vastaan, kunnes nämä alistuvat ja joko kääntyvät islamiin tai suostuvat toisen luokan kansalaisen asemaan islamilaisessa valtiossa. Tuo tarkoittaa mm. ylimääräisten verojen maksamista (Jizyaa), alistumista ja nujerretuksi tuntemista.

Koraanin aikaisemmassa Mekan ilmestyksissä on useita rauhanomaisia osuuksia, jotka muistuttavat kristinuskoa tai juutalaisuutta. Nuo kertovat ajasta, jolloin Muhammedilla ei ollut juurikaan seuraajia.

Mutta kaikki muuttui, kun Muhammedin teokraattinen valtio syntyi Medinan kaupungissa. Hänestä tuli sotaherra ja totalitaarisen valtion johtaja. Hänestä tuli hyvin rikas, hyvin vaikutusvaltainen ja hyvin suvaitsematon. Silloin monet noista aikaisemmista säkeistä kumottiin.

Medinan osuudessa kerrotaan, kuinka Arabian niemimaan juutalaiset heimot tuhottiin täydellisesti Muhammedin käskyistä ja osin teloittamanakin.

Koraanin säkeessä 2:106 Allah sanoo, että jos hän kumoaa säkeen, niin hän antaa paremman sen tilalle. Tähän perustuu Koraanin oppi kumoamisesta: naskh. Tämä tarkoittaa, että ristiriitaisissa säkeissä myöhempi on parempi ja siis velvoittava. Käytännössä tämä mitätöi aikaisemmat rauhanomaiset säkeet.

Koraanin säkeiden järjestys ei ole kronologinen, joten järjestys täytyy tietää Muhammedin elämän perusteella.

Suuran 9 Miekkajae: "Kun rauhoitetut kuukaudet ovat ohi, tappakaa Kirjan ihmiset, missä tahansa tapaatte heidät. Piirittäkää heidät. Väijykää heitä. Tappakaa heidät, missä tahansa tapaatte heidät." Miekkajae kuuluu myöhempii, joten sekin kumoaa alun rauhanomaiset säkeet.

Muhammee sanoi selvästi, että aikojen lopussa monet kääntyvät uskosta. Tällöin Muhammedin ohjeen mukaan: "Tappakaa heidät, kun näette heidät, missä tahansa taaptte heidät." Tämä on asia, joka lännen täytyy ymmärtää. Voi vain ihmetellä, mitä osaa käskystä "Tapa!" ei ymmärretä?

Videon osa 2 alkaa noin kohdasta 22 minuuttia. Tuossa selviää, että islam on ainoa uskonto, jonka oppi, teologia ja laki velvoittavat väkivaltaan vääräuskoisia vastaan. Tokia on paljon rauhanomaisia muslimeja, mutta islamin oppien perusteella rauhanomaisuuteen on vain heikko oikeutus. He joko eivät tiedä, mihin islam heidät velvoittaa tai he ovat tietoisesti hylänneet nuo osat islamia.

Rauhan uskonto: tarkoittaa, että kun islamin laki ja siis ylivalta on saavutettu, tulee rauha, koska enää ei tarvitse taisella vääräuskoisia vastaan. 

27.07.2022Miesviha Suomessa
10.07.2022Ilmastopaniikki ja Stalin
01.07.2022Sukupuolineutraali vanhemmuuslaki
25.06.2022Tapaus Rydman
07.03.2022Kuvauksia Trudeaun despoottimaisesta toiminnasta
22.02.2022 2:22Levittääkö EU:n komissio valeuutisia?
01.02.2022Eurooppa Vihertyy
24.01.2022Mika Anttosen teesit ympäristöstä
22.01.2022Valtionlaitokset kansalaisia vastaan
27.12.2021Uusia virkoja sivistystoimeen Oulussa

Siirry arkistoon »