Kulttuurien omiminen

22.08.2022

oheinen video on Arman Alizadin sivuilta lainattu, siinä meksikolaiseen perinneasuun pukeutunut nuori tavallinen yhdysvaltalaismies haastattelee vastaantulijoita ja kysyy onko hänen pukeutumisensa hyökkäävää,

vastaukset ovat nuorilta, erityisesti nuorilta naisilta myönteisiä; jotkut jopa perustelevat miksi noin ajattelevat. Perustelut ovat vain aivan järjettömän kuuloisia; miten joku voi noin ajatella. Siis jos yksi ei tunne syvällisesti jotain kulttuuria, tämä ei saisi käyttää sen kulttuurin asusteita jne. Ja erityisen omituista on, että se siis näyttää heistä hyökkäävyydeltä; miltähän oikea hyökkäävyys sitten heistä näyttää? Sanojen käsitteet ovat näillä aivan hukassa,..

omien havaintojen ja oheisen videon perusteella kulttuurien omiminen näyttäisi siis olevan erityisesti nuorten naisten ongelma, ei asianomaisen kulttuurin ainakaan vanhempien edustajien kannalta, ..
voi vain ihmetellä miten voi elää tuollaisessa epätodellisessa maailmassa? Aika kuvitteellisista asioista heidän ongelmat muodostuvat, ..
sama pätee Suomessakin esimerkiksi saamelaisen kulttuurin osalta; tiettävästi kulttuurin vanhemmat edustajat eivät näe mitään ongelmaa, jos jotkut diggaavat heitä kulttuurin kautta, ..
luulen, että montaa vanhempaa poromiestä on oikeasti jopa naurattaneet Peteliuksen ja Kallialan saamelaissketsit, vaikka tässä videossa ei puhutakaan mistään tuollaisesta, ..
toinen juttu, että erilaisten matkamuistomyymälöiden ja sinne esineitä valmistavien elinkeinot ovat tämänkaltaisten (usein) nuorten naisten julkisuuteen tuomien syytösten myötä vaikeutuneet, ..
oheinen video lainattu Arman Alizadin sivuilta; Arman pitää ihan hyvänä jos joku lainaa persialaisperäisiä asioita, .. jota jotkut eivät siis pidä hyvänä,
elämme mielensäpahoittajien aikakautta, ..

14.08.2023Saara Huhtasaari tavoittelee presidenttiehdokkuuta
10.08.2023Mike Shellenbergerin todistus USA:n kongressille
29.07.2023Kansanäänestys EU-jäsenyydestä ja euro
25.06.2023Woke - hyvä kooste aiheesta
17.06.2023Markku Jokisipilä ja nuorison liikkuminen
06.05.2023Naton-hyokkayssodat ja niissä tehdyt sotarikokset
26.04.2023Ukraina ja uusi maailmanjärjestys
23.04.2023Ukrainan rauhanneuvottelut maaliskuu 2022
22.04.2023EU kuvittelee voivansa säätää myös Afrikan maiden lait
20.04.2023Kuka palkkasi Kiovan tarkka-ampujat

Siirry arkistoon »