Sen sitä saa mitä tilaa

Share |
13.04.2017

Ari Paulowin julkiselta FB-sivulta lainattuna. Asiallisia huomioita pakinan muotoon kirjattuna:

"Kirjailija Ari Paulowin kuvitteellinen haastattelu imaginäärisessä valtalehdessä.

K: Tunnetko surua muslimiterroristin uhreina kuolleiden ja vammautuneiden ruotsalaisten ja heidän omaistensa puolesta?

V: En tunne – en niin hitonkaan vertaa. Miksi tuntisin. Enhän minä heitä edes koskaan ole tavannut.

K: Mitä ajattelet Ruotsin ja monien muiden Länsi-Euroopan maiden tilanteesta: jatkuvista lähiömellakoista, muslimijengien hallitsemista no go -alueista, terrori-iskuista, muslimien naisiin ja juutalaisiin kohdistuvasta häirinnästä ja väkivallasta, muslimien juhlinnasta aina onnistuneen terrori-iskun jälkeen, länsivihaa saarnaavista imaameista keskellämme?
Entä muslimiradikaaleista johtuvista hankalista turvatarkastuksista lentokentillä ja konepistoolein aseistautuneista poliiseista kaupunkiemme kaduilla, metroissa, rautatieasemilla jne?

V: Sen sitä saa, mitä tilaa. Ei siitä muuta voi ajatella.

K: Olenko antanut pelolle vallan?

V: Kyllä olen. Pelkään lasteni ja Euroopan tulevaisuuden puolesta. Lukioikäinen tyttäreni haluaa ulkomaiseen yliopistoon ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Muslimimaahanmuuttajien vuoksi hänen lähdöstään on suuri huoli. Enkä usko, että huoli vähenee sitten kun/jos hän lähtee. Päinvastoin. Isän huoli rakkaasta lapsesta vain kasvaa.

K: Ottaako maanosamme tilanne päähän?

V: Ja niin maan jumalattoman paljon. Ei ole mieltä ylentävää se, että Euroopan on sallittu taantua yksipuolisen kulttuurisodan näyttämöksi. Sillä periksi antamalla sen tosiaan on annettu taantua. Ei kaunis maanosamme ole omia aikojaan sotatantereeksi ajautunut. Sen ovat aiheuttaneen kollektiivisen Tukholma-syndrooman uhrit ja liberaalia länsimaista demokratiaa vihaavat hörhöt. Syylliset ovat kyllä tiedossa.

K: Kaipaatko joidenkin vuosien takaista Berliiniä, Lontoota, Amsterdamia, Madridia, Nizzaa, Tukholmaa jne?

V: Totta kai kaipaan. Kaikki nuo olivat upeita kaupunkeja, joissa olen usein lomaillut. Noissa metropoleissa olen ilman huolen häivää nauttinut teatterista, taideaarteista, hyvästä ruoasta ja ihmisvilinästä katukahvilassa.
Enää minä en noihin kaupunkeihin ainakaan lasteni kanssa mene. Mutta onneksi meillä on vielä Puola, Tšekki, Slovakia, Unkari ja Kroatia. Sekä monia Euroopan ulkopuolisia maita.

K: Mitä sanot monikulttuurifanaatikoille ja hyödyllisille idiooteille, joiden ansiosta tähän on tultu?

V: Hävetkää, hävetkää ja hävetkää silmät päästänne. Hävetkää, Angela Merkel, Jean-Claude Juncker ja kaikki teidän kaltaisenne luopiot.
Hävetkää, Alexander Stubb, Tarja Halonen, Erkki Tuomioja, Eva Biaudet, Petteri Orpo, Tytti Tuppurainen, Antti Rinne, vasemmistoliitto, vihreät ja kaikki teidän sielunkumppaninne.
Hävetkää Paleface, Jari Tervo, Maija Vilkkumaa, Anssi Kela ja 98 prosenttia Suomen kulttuuriväestä.
Hävetkää, te 70 prosenttia ”journalisteista”, jotka tätä hulluutta tuette ja sen vuoksi aatteellis-puolueellista uutisointia harrastatte.
Vaikka te ette tunnusta sitä, te kannatte kaikkien muslimiterroristien iskuissa kuolleiden ihmisten verisiä vaatteita yllänne.

K: Vihaatko muslimeita?

V: Kammoan heidän aatettaan ja poliittisen islamin kannattajia. Heitä on monta sataa miljoonaa.

K: Vihaatko länsimaiden islamisointa tahallaan tai hölmöyttään tukevia länsimaalaisia?

V: Kyllä tässä pikku hiljaa alkavat proput palaa.

K: Mitä kehotat heitä tekemään?

V: Seuraavissa (etenkin verorahoilla järjestetyissä ) illanistujaisissanne järjestäkää leikkimielinen ennustuskilpailu:
Kuka arvaa, missä Euroopan kaupungissa jysähtää seuraavalla kerralla.
Oikein arvannut palkitaan elinikäisellä kausikortilla Helsinkiin rakennettavaan suurmoskeijaan. Siihen temppeliin, jonka imaamien ansiosta muslimit sopeutuvat Suomeen ja kaikki on hyvin.

Se joka lisäksi arvaa kuolonuhrien määrän, palkitaan pyhiinvaellusmatkalla Mekkaan ja kultakantisella Koraanilla. Vaikeasti vammautuneiden määrän oikeasta arvauksesta saa vain hyvän mielen.

Sillä eihän pelolle saa antaa valtaa. Suurin huolenaiheemme ei ole poliittinen islam. Eikä länteen suuntautuva jättimäinen kansainvaellus. Pahin uhkamme on eurooppalaisia arvoja puolustava maltillinen kansallismielisyys."

24.04.2018Marko Hamilo Ylen hampaissa
18.04.2018Turun terrori-iskun suomalainen silminnäkijä
29.03.2018EU:n unelma avonaisista rajoista tuo kurjuuden tullessaan
17.03.2018Valtamedia erkanee perinteisistä ihanteistaan
22.02.2018Lastensuojelusta on tullut huostaanottoautomaatti
22.01.2018Korkman: Suomen eurojäsenyys vakava erehdys
10.01.2018Kysymyksiä Väyryselle
10.01.2018Heikki Porkan jouluterveiset
07.01.2018Ruotsi tuhon tiellä
24.12.2017Eurobarometri - Liittovaltio tai ero

Siirry arkistoon »