Kanada matkalla totalitarismiin?

Share |

Maanantai 7.3.2022 - Juha Vuorio


helmikuun aikana ilmenneet mielenosoittajiin kohdistuneet hallinnon taloudelliset ja muut kuritustoimet osoittavat, että Kanadan pääministeri Justin Trudeau edustaa totalitaarista hallintoa eikä näytä kovinkaan paljoa sitä häpeilevän,

pakko sanoa, että fasismi liberalismin kaavussa tulee Trudeausta väistämättä mieleen, 

Trudeau kyllä yrittää selittää asioita valkoiseksi, mutta toimenpiteet ovat äärimmäisen mustia,.. oheiset jutut helmikuun 2022 puolivälin tienoilta, ..

tässä ensin litterointi lakimies Onni Rostilan lyhyestä videokoosteesta Trudeaun totaalitaarisita otteista:

OSALLISTU MIELENOSOITUKSEEN, MENETÄ PANKKITILISI

Haluan pikkuisen vääntää rautalangasta.

Siis valtionhallinto Kanadassa, käytännössä tiedustelu- ja poliisiviranomaiset keräävät yksityiselämän suojan piiriin kuuluvia henkilötietoja mielenosoittajista; kenen kanssa olet jutellut, mihin olet siirtänyt rahaa, mitä viestejä olet laittanut, missä olet milloinkin ollut.

Viranomaiset koostavat näistä tiedoista henkilörekisterin, siis käytännössä opposition edustajista, jotka vastustavat hallinnon koronatoimia.

Siis kokoat opposition edustajista henkilörekisterin, ja menet sen kanssa esittämään uhkavaatimuksen yksiyisille pankeille, että me poistamme näiltä ihmisiltä heidän omaisuudensuojansa ja jäädytämme heidän tilinsä.

Jos Trump olisi mentellyt tällä tavalla Black Lives Matter -mielenosoitusten kohdalla, niin luulen, että itkuvirsi HS:ssa ja Ylessä ja ns. Twitterin syvässä päädyssä olisi ollut valtaisa ja se olisi kuultu Atlantin toiselle puolelle asti.



Tässä puolestaan Puopolon haastattelemasta Kanadassa asuvasta Jason Lepojärvestä, joka kertoo että"Valtio vie kuskeilta rekat ja uhkaa lasten huostaanotolla".

Tuossa Lepojärvi esimerkiksi kertoo, kuinka valtio mm. jäljittää kaikkia, jotka ovat jotenkin tukeneet mielenosoittajia. Pankketilejä jäädytetään ja valtio julkistaa noita henkilötietoja jolloin vähäisistäkin tukitoimista tulee itämaiseen tapaan rangaistuksia. Esimerkiksi Lepojärven naapurikaupungissa terveyskeskuksen johtaja erotettiin työstään, koska tämä oli lahjoittanut mielenosoitukseen 50 Kanadan dollaria.


Tässä vielä Puopolon suomentama Reason -verkkolehden artikkeli aiheesta:

Kanadan pankit valmiita viemään mielenosoittajilta oikeuden pankkitiliin

Kanadan pankkiiriliitto aikoo varmistaa, että mielenosoituksiin osallistuneilta henkilöiltä lukitaan perinteiset rahoituspalvelut. Mielenosoittajat kritisoivat hallituksen koronarajoituksia.

CBC:n mukaan hallituksen uusi ohjesääntö menee pidemmälle kuin että pankkeja vain yksinkertaisesti pyydettäisiin lopettamaan varojen siirtäminen mielenosoitusten järjestäjille. Hallitus haluaa, että pankit lopettavat toiminnan joidenkin ihmisten kanssa kokonaan.

Hallituksen määräyksessä sanotaan, että pankkien ja muiden rahoituslaitosten on lopetettava kaikkien rahoituspalveluiden tarjoaminen mielenosoituksessa mukana oleville ihmisille. Toimenpiteet johtavat muun muassa tilien ja luottokorttien jäädyttämiseen. Ohjesäännön ollessa voimassa rahoituslaitokset eivät myöskään voi myöntää lainaa näille henkilöille.

Pääministeri Justin Trudeaun hallituksen juonittelu pankkisektorilla on kaikkea muuta kuin hyväksyttävää länsimaiselta valtiolta.

Rahoituspalvelut voidaan evätä myös henkilöltä, joka epäsuorasti osallistuu julkisiin kokoontumisiin, joka on omiaan lietsomaan epäjärjstystä.

Se, mitä epäsuora osallistuminen tarkoittaa, selviää tuomioistuimissa. Ei kuitenkaan olisi yllättävää, jos epäsuorina osallistujina pidettäisiin kaikkia, jotka esimerkiksi lahjoittavat rahaa mielenosoituksiin.

Taloudellisen vaikeuttamisen tarkoituksena on murtaa toisinajattelijoiden tahto ilman, että heitä kirjaimellisesti vangittaisiin.

Pääministeri Justin Trudeaun hallituksen juonittelu pankkisektorilla on kaikkea muuta kuin hyväksyttävää länsimaiselta valtiolta. Se on alhaista autoritäärisyyttä ja palvelee päämäärää, jolla ei juurikaan ole merkitystä ottaen huomioon Kanadan tämän hetkisen rokotuskattavuuden.

Lähde: Reason