RFK: Ukrainan sota rahanpesua

Share |

Perjantai 5.4.2024 - Juha Vuorio


Todettakoon alkuun, että Julian Assange käytti tuota rahanpesu -sanaa ennen tätä Afganistanin sodasta, josta tietenkin ainakin merkittävässä määrin oli kyse.

Oletan, että 20 vuotta kestänyt Afganistanin sota lopetettiin (2021), koska uusi lihava sota oli odottamassa lännempänä (2022).

Mutta tähän Jimmy Doren tubetukseen, jossa Dore näyttää vuonna 1968 salamurhatun Robert Kennedyn pojan puhetta Ukrainan sodasta ja siitä mihin se liittyy. Laitan sulkuihin omia kommenttejani. Ohessa myös linkin Robert Kennedy Jr:n omalla sivulla olevaan puheeseen.

Ukrainan sota on rahanpesuprojekti sotateolliselle kompleksille – RFK Jr. ja Jimmy Dore.

Tässä linkki RFK:n omalle sivulle juuri tästä videosta.

Robert Kennedy Jr.

Tubettaja Jimmy Dore alustaa, että ihmettelee Robert Kennedyn Israelia tukevaa kantaa Gazassa, mutta toteaa, että kaikki muu, mitä RFK Jr. sanoo, on tärkeää tekstiä:

"Tämä on sota, jota Venäjä ei halunnut ja jonka syttymistä Venäjä toistuvasti yritti estää ehdoilla, jotka olivat hyvin edullisia Ukrainalle ja meille (USA:lle). Tärkein asia, jota he tavoittelivat, oli pitää Nato pois Ukrainasta. (Kennedy viittaa Minskin sopimukseen ja vuoden 2022 maaliskuun – huhtikuun alun rauhanneuvotteluihin mm. Istanbulissa.)

Isot sotateollisuuskompleksit halusivat laajentaa Natoa (Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen) saadakseen tilauksia itselleen. Näitä yhtiöitä ovat esimerkiksi Northrop Grumman, Raytheon, General Dynamics, Boeing ja Lockheed Martin; nämä yhtiöt ovat päässeet suojatulle markkinalle Ukrainan sodan myötä.

Olemme rahoittaneet sodankäyntiä Ukrainassa maaliskuusta 2022 (Ukrainan sodan alun) 113 miljardia; raha, jolla voitaisiin rakentaa koti lähes kaikille USA:n kodittomille. Olemme kaksi kuukautta sitten päättäneet rahoittaa sotaa lisää 24 miljardilla dollarilla. Juuri nyt Joe Biden pyytää 60 miljardia lisää rahaa sodankäyntiin Ukrainassa.

Mutta suuret rahat tulevat sitten kun Ukraina täytyy jälleenrakentaa sodan jälkeen kaikesta siitä minkä turhaan tuhosimme. Kuten Mitch McConnell totesi (ilmeisen tyytyväisenä), että emme käytä (em.) 113 miljardia Ukrainaan, vaan se menee Yhdysvaltojen sotateollisuuden valmistajille!!!

Eli kuten kuulimme, kyse on rahanpesusta. Ja tiedättekö, ketkä omistavat nuo mainitut sotateollisuuden yhtiöt? Vastaus on, että ne omistaa BlackRock (suurimpana, listaan ehkä pitäisi lisätä myös Vanguard).

Republikaanien senaattori Tim Scott sanoi puolestaan, että kyse ei ole lahjasta vaan lainasta Ukrainalle. Nosta kätesi, jos kuvittelet, että tuo laina koskaan maksetaan takaisin. (Itse lisään, että eiköhän EU ja Suomi maksa tuota tavalla tai toisella vielä noille yhtiöille).

Miksi he siis kutsuvat sitä lainaksi? Tietysti siksi, että silloin he voivat asettaa lainaehtoja. Esimerkiksi (i) äärimmäiset vyönkiristysohjelmat, jolla ukrainalaiset (suurin osa) pysyvät loputtomiin köyhinä, mutta tärkeimpänä (ii) vaaditaan Ukrainan kaikki valtio-omisteinen omaisuus laitettavaksi myyntiin kansainvälisille suuryhtiöille, sisältäen mm. kaiken maatalousmaan, joka on maailman hedelmällisintä ja kokonaisuutena valtava omaisuus.

Arvatenkaan tavalliset ukrainalaiset eivät tiedä näistä lainaehdoista. Noista maatalousmaista on jo myyty 30 prosenttia Dupontille, Cargille ja Monsantolle. Tiedättekö, kuka omistaa nuo yhtiöt? Vastaus: BlackRock.

Ja joulukuussa 2022 presidentti Biden antoi lisäksi (yllätys yllätys) BlackRockille oikeuden jälleenrakentaa Ukraina (virallisesti Zelensky ja BlackRock sopivat tästä).

He tekevät tämän kaiken edessämme! Heidän ei tarvitse enää välittää siitä, että tiedämme.

Heidän strategiansa on vanha. He saavat meidän taistelemaan keskenämme ja vihaamaan toisiamme. He saavat republikaanit ja demokraatit taistelemaan keskenään, mustat valkoisia vastaan, jne."

Tässä vaiheessa Jimmy Dore jatkaa itse: tämä on siis peli, jota he pelaavat, eikä kukaan muu sano asiaa kuten RFK Jr. Ei kukaan.

Tätä Robert Kennedyn viestiä he eivät halua kuulla. Siksi he yrittävät saada tämän miehen vaiennettua. Älä lähde tuohon peliin mukaan. Hallinto yrittää sitä, ja siten saada Ukrainan sodan jatkumaan (Afganistanin sota kesti 20 vuotta; heille hyvä tavoite).

Meidän pitäisi saada ihmiset yhteen ja ymmärtämään mikä peli tässä on menossa. Jimmy Doren mukaan Barack Obama yritti samaa, mutta päästyään valtaan toimikin toisin (antoi periksi hallinnolle). Obama toimi pankkien, sotateollisuuden, lääketeollisuuden, vakuutusyhtiöiden, öljy-yhtiöiden ja Wall Streetin hyväksi.

Obamassa ei ollut muut erinomaista kuin kyky saada ihmiset uskomaan, että tämä oli jotain mitä ei ollutkaan.

Jimmy Dore muistuttaa, että juuri tuo, jota Robert Kennedy tekee, voi tuoda palkaksi salamurhatuksi tulemisen (suvussahan on näitä salamurhien uhreja useita). Dore toteaa, että ehkä RFK:n pelastaa tämän tuki Israelille, joka on tietenkin murheellinen asia muutoin kannatettavassa linjassa.

Onneksi Kennedy kertoo noita asioita julkisuuteen, joita muut eivät uskalla.

     ***     ***     ***

Totean itse loppuun, että tietenkin Venäjän hyökkäys Ukrainaan on kansainvälisen lain vastainen ja siten sotarikos. Tietenkin muutkin suurvallat, kuten Yhdysvallat harrastaa hyökkäyksiä ja sotia kuten USA teki 2003 hyökätessään Irakiin. Nähdäkseni molemmat ovat yhtä väärin.

Yhdysvalloille (sen eliitille) sota Euroopassa on lottovoitto. Etuina mm. seuraavat:
 - tuottaa suoraan valtavat voitot USA:n eliitin omistamalle sotateollisuudelle;
 - tässä tapauksessa sota on saanut lisäksi aikaiseksi laajemmankin varustelukierteen,
 - laajentaa Natoa; mm. sivutuotteena Ruotsi ja Suomi on saatu Natoon, siis entistä selvemmin USA:n sotateollisuuden asiakkaaksi sekä kun katsoo EU:n ja Suomen poliittisen johdon lausuntoja, niin näin on saatu lisää haukkoja laajentamaan sotia,
 - heikentää Eurooppaa - siis kilpailijaa - yleisesti,
 - sodan ansiosta on saatu katkaistua Keski-Euroopan ja Venäjän kauppa, jossa Venäjä on tuottanut edullista energiaa ja raaka-aineita, jotka ovat olleet edelletyksenä esim. Saksan viimeisten parin vuosikymmenen talousihmeelle; nyt se on romahtamassa,
 - Nord Steam -putketkin saatiin tuhottua määrätietoisella työllä,
 - Ukrainan maatalousmaasta on RFK:n mukaan jo 30 prosenttia siirretty pääosin yhdysvaltalaisomistuksellisille yhtiöille; käsitykseni mukaan tämä on tapahtunut pääosin vuoden 2014 USA:n tukeman vallankaappauksen jälkeen, omistusosuus on oletettavasti kasvusuunnassa,
 - lisäksi Ukrainan jälleenrakennus mahdollistaa valtavaa liiketoimintaa, jonka tietenkin Eurooppa maksaa.

Oletan, että juuri tuo viimeinen kohta on samalla syy, miksi EU:n johto ajaa Ukrainan EU-jäsenyyttä, vaikkei Ukraina täytä millään muotoa jäsenyysehtoja (mm. Euroopan toiseksi korruptoitunein valtio). Näin saadaan tuon turhan ja tarkoituksella aikaansaadun sodan jälkeinen jälleenrakennus maksatettua EU-kansalaisilla.

RFK_02.png