Perussuomalaisten vaihtoehdot

Share |

Perjantai 9.1.2015 klo 22.58 - Juha Vuorio


Ohessa vuoden alkupäivinä Kalevassa julkaistu kirjoitukseni:

"Helge Murtovaara kirjoitti 18.12 pääkirjoitussivulla energia-asioista. Tavallaan asialliseen kirjoitukseen oli selvästi tuotu poliittisia piiloviestejä ja harhaanjohtavaa tietoa ainakin meistä Perussuomalaisista. Juttu kattoi aika suuren alueen energiapolitiikastamme. Vain kolme tällä hetkellä hallituksen ulkopuolista puoluetta mainittiin nimeltä ja näihin arvostelua kohdistaen.

Perussuomalaisista Murtovaara väitti, että "Perussuomalaisilla ei ole vaihtoehtoja". Lauseesta sai käsityksen, että se koski energia-asioiden lisäksi kaikkea muutakin. Nimenomaan energia-asioissa olemme tarjonneet nykyiselle Kokoomuksen ja SDP:n johtamalle hallitukselle koko ajan vaihtoehdoksi oman kotimaisen energian osuuden nostamista.

Muissa asioissa puolestaan meillä on vaihtoehtobudjetti, jota tiedotusvälineet eivät jostain syystä juurikaan tuo esille. Tuossa on useita säästökohteita vaikkapa kehitysavun uudelleen järjestämisessä ja byrokratian purkamisessa. Säästyneet varat suuntaamme kotimaan elinkeinoelämän elpymiseen sekä turvallisuuteen ja hyvinvointiin.

Vaihtoehtobudjettimme löytyy helposti sivuiltamme. Kannattaa myös perehtyä euroedustajamme Sampo Terhon työryhmän esityksiin taloutemme tervehdyttämiseksi.

Toimittaja Murtovaara moittii myös Perussuomalaisia siitä, että tavoitteenamme on vain yhden asian vastustaminen.

Toki ajaessamme Suomen ja suomalaisten kansallista etua, olemme nostaneet edellisestä vaalikaudesta lähtien usein esille etujemme vastaiset, suurten ulkomaisten pankkien tukemiset rahoillamme.

Jostain syystä Murtovaara jätti kuitenkin häveliäästi tämän ”yhden asian” tarkemmin nimeämättä.

Ilmeisesti toimittaja Murtovaara ei näe Kokoomuksen - SDP:n ja edeltäjänsä Keskustan - Kokoomuksen johtamien hallitusten aikaansaamaksi katastrofia, jossa energian kauppataseemme on jo kahdeksan miljardia euroa tappiolla.

Hyvät ihmiset, nyt on tärkeät vaalit tulossa jo muutaman kuukauden päästä. Poliittista piiloviestintää alkaa esiintyä tavallistakin enemmän.

Juha Vuorio, kaupunginvaltuutettu (ps)"

Perussuomalaisten vaihtoehtobudjetti 2015 - Työ, yrittäminen ja välittäminen - Perussuomalaiset

http://www.sampoterho.net/images/Terhonryhma_Loppuraportti.pdf

 

Avainsanat: hallitus, perussuomalaiset