Uusimmat kirjoitukset

  • 10.1.2018 13:04Maailmankatsomus presidentinvaaleissaLue lisää »
  • 1.1.2018 17:40Miten vaalijärjestelmät toimivat, miten niitä pitäisi muuttaa?Lue lisää »
  • 30.12.2017Tanssii Valtuuston Kanssa 2017Lue lisää »

Uutiset

10.1.2018Kysymyksiä VäyryselleLue lisää »10.1.2018Heikki Porkan jouluterveisetLue lisää »7.1.2018Ruotsi tuhon tielläLue lisää »

Yhteystiedot

puhelin: 040 500 6955

juha.vuorio@yahoo.fi

Facebook-sivuni

Heikki Porkan jouluterveiset

10.01.2018

Tervehdys kaikille fb-kavereille!

Kiitos kaikille, jotka muistitte joulun ja uudenvuoden merkeissä yksityisviesteillä. Valitettavasti en voinut vastata niihin, koska fb estää myös viesteihin vastaamisen bannien aikana.

Kuukauden banni oli seurausta siitä, että kirjoitin rehellisesti sen, millaisia arvoja islam esikuvineen ja pyhine kirjoineen edustaa.

Fb sekä seiniä kyttäävät vasemmistolaiset ja oikeistoliberaalit eivät siedä totuutta, joten seuraava bannaus ei taida olla kovin kaukana.

Fb ei voi olla kenenkään sananvapauden este, ei yhdenkään rehellisen ihmisen. Jos fb tarkoittaa vain kissankuvia tai liirum laarumia, menettää fb asemansa ajan myötä.

Toivottavasti joku suomalainen jaksaa rakentaa uuden palvelun, jota Suomen ja EU:n viranomaiset eivät kykene sensuroimaan tai sulkemaan.

EU:n sensuuriin tähtäävät päätökset, sekä Suomessa useiden poliitikkojen, myös istuvan presidentin, puheet viittaavat siihen, että kansalaisten sananvapautta pyritään rajoittamaan entisestään.

EU:ssa ja Suomessa on vallalla linja, jonka mukaan on olemassa aihealueita, joiden "sorkkiminen" on väärin.

Miksi vallanpitäjät pelkäävät kirjoitusta tai puhetta? Siksi, että se vaarantaa heidän poliittisen ja taloudellisen asemansa sekä heidän suunnitelmiensa vakaan etenemisen.

Toivottavasti suomalaiset ovat jo havainneet, että todellisuudessa EU:n ylimmät päättäjät ovat jonkinlaisen pelon vallassa. He pelkäävät valtansa romahtamista samalla, kun unionin arvostus valuu kohti pohjamutaa.

Kaikkialla EU-alueella on näkyvissä poliittista liikehdintää, joka viittaa muutoksen vääjäämättömään lähestymiseen.
Toivon mukaan muutos on rauhanomainen ja mahdollisimman vakaa. Toivon mukaan se johtaa myös niiden poliitikkojen vastuuseen saattamiseen, jotka ovat aiheuttaneet miljoonille eurooppalaisille suurta surua.

Moni potee varmasti väsymystä ja kyllästymistä, koska asiat etenevät niin hitaasti ja usein juuri siihen suuntaan, jota ei toivo, jos kannattaa itsenäistä valtiota EU-provinssin sijaan.

Kuulun itse tuohon välillä väsymystä ja tympääntymistä tuntevaan joukkoon. Siitä huolimatta en anna ajatustakaan luovuttamiselle.
Suuret muutokset tapahtuvat hitaasti. Tosin viimeiset askeleet vanhassa mallissa voivat joskus olla melko lyhyitä ja nopeita.

Kannattaa seurata mitä tapahtuu Unkarissa, Tsekissä, Puolassa ja Itävallassa. Mielenkiintoinen kehitys on käynnissä myös Italiassa, Saksassa ja Espanjassa. Pohjoismaista ainakin Tanskassa pyritään tervehdyttämään yhteiskuntaa viimeisen kahden vuosikymmenen aikana tehtyjen virheellisten päätösten seurauksista.

Liberaalipoliitikot ovat kuljettaneet Euroopan tilaan, jossa EU:n korkein johto käyttää uhkailua ja pakottamista päämääriensä toteuttamisen välineenä.

Kuka uskoo yhteistyöhön, joka perustuu pakkoon?
Missä kohdin Euroopan historiaa valtioiden liitto, joka perustuu keskusvallan pakkotoimiin ja uhkauksiin, on menestynyt ja pysynyt koossa?

Jos jotkut, niin historiattomat eurooppalaiset johtajat ovat astuneet tielle, jonka esikuvat näyttäytyvät melko pelottavina historiassa. Kyltymätön ahneus sekä vallanhimo ovat ennenkin toimineet pontimina surullisille tapahtumille.

Koska uskon oppineeni historiasta ainakin sen, että sota ei ole yhdenkään tavallisen kansalaisen etu, edustan näkökantaa, jonka mukaan seuraava merkittävä muutos on saatava aikaan poliittisesti. Näin uskon ja toivon, vaikka ymmärrän, että poliittinen tie on joskus tuskastuttavan pitkä.

Uskoakseni lähes jokainen suomalainen pitää elämää niin suurena itseisarvona, että oivaltaa kuinka tärkeää on taistella nimenomaan elämän, ei kuoleman puolesta. Kuolema tulee ajallaan, itse kullekin, mutta mieluummin luonnollisella tavalla kuin väkivallan siivittämänä.

Tunnettua on, että suomalaiset ovat kansakuntana nöyrä ja "hidassyttöinen" ryhmä ihmisiä. Kun muualla toimitaan, suuri osa suomalaisista availee silmiään ja ihmettelee mitä tapahtuu.

Suomalaisten hitaaseen heräämiseen vaikuttaa luonteenpiirteiden lisäksi valtamedia, joka on parhaansa mukaan pimittänyt kaikkea sitä, mikä kertoo muualla Euroopassa tapahtuvasta myllerryksestä.

Erinomaisena esimerkkinä valtamedian harhaanjohtavasta viestinnästä tunnetaan maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaan liittyvä uutisointi, jossa maalailtiin vuosien ajan kultaisia kuvia hyvin sopeutuvista ja kansakuntaa vahvasti hyödyttävistä tulijoista.

Totuus on ollut jotain aivan muuta, mutta onko kukaan nähnyt koskaan häpeän häivää toimittajakunnan kasvoilla?
Minä en, enkä ole lainkaan yllättynyt siitä. En ole yllättynyt, sillä toimittajia itseriittoisempaa ja moraalittomampaa sakkia saa Suomesta etsiä.
Toki joukossa on poikkeuksia, mutta valtaosa toimittajakunnasta on valmis valehtelemaan ja pimittämään, jos tietää saavansa lisää "mannaa" näin toimiessaan.

Erityisen halveksittavaa on ollut valtiollisen median, Yleisradion toimittajien toiminta, koska he raportoivat kansalaisten [pakko]verovaroilla.
Suomeksi se tarkoittaa, että kansa maksaa siitä, että saa kuunnella ja lukea puolitotuuksia, manipulaatiota ja valheita. Suurin osa uutisista on tietysti totta, mutta olennaista on, että totuuden sekaan sijoitetaan mielipiteitä ja manipulaatiota eli sekoitetaan fakta mielipiteisiin ja oletuksiin.

Oikean Median blogistani löytyy vuoden 2017 ajalta lukuisia esimerkkejä erityisesti Yleisradion tavasta johtaa kansalaisia harhaan.

Monia muitakin asioita on mielen päällä, mutta nämä tulivat ensimmäisenä mieleen.

Hyvää vuoden jatkoa kaikille niille, jotka arvostavat itsenäistä Suomea!

10.01.2018Kysymyksiä Väyryselle
10.01.2018Heikki Porkan jouluterveiset
07.01.2018Ruotsi tuhon tiellä
24.12.2017Eurobarometri - Liittovaltio tai ero
19.12.2017Tapaus Hakkarainen
21.11.2017Eikö hulluudella ole rajaa?
20.11.2017YLE kostaa aina
18.11.2017Uskonsodat ja väkivalta
05.11.2017Äärivasemmiston katupartiot järjestäytyvät
27.09.2017Huhtasaari: "Haluan turvallisen Suomen takaisin"

Siirry arkistoon »