Ilmastopaniikki ja Stalin

10.07.2022

Alla Heikki Porkan ansiokas vertailu Stalinin totalitärismistä ja nykyisestä ilmastopaniikista.

Ohessa linkki Porkan mainitsemaan Ylen Areenasta löytyvään Stalinin kuolema-dokumenttiin.


"Ilmastopaniikki, koronapaniikki ja haitallinen maahanmuutto ovat saman sylttytehtaan tuotoksia.

Ensin luodaan paniikkia valheellisella ja liioittelevalla uutisoinnilla. Manipulaatio kohdistetaan erityisesti lapsiin ja nuoriin, koska he ovat niin sanotusti "viattomia" ihmisiä, joiden hätää aikuisten tulee kuunnella.

Paniikin lietsonnasta seuraa pelko, jonka mukaan matkaamme hirvittävää vauhtia kohti "maailmanloppua", jos emme muuta Euroopassa (erityisesti Suomessa) radikaalisti elintapojamme.

Valheellisten väittämien ja manipuloitujen ilmastotietojen seurauksena syntyneen paniikin ja pelon voimalla toteutetaan aivopesua, jonka seurauksista parantuminen on useille ihmisille äärimmäisen vaikeaa, jopa mahdotonta.

Vuonna 2017 valmistunut Stalinin kuolema -elokuva, jonka voi katsoa YleAreenasta, omaa useita elementtejä, jotka ovat rinnastettavissa tähän päivään.

Katsoin elokuvan eilisiltana toisen kerran, ensimmäisen kerran näin sen viime vuonna virolaisen televisiokanavan välityksellä. Kuvitelkaa. Stalin murhautti miljoonia ihmisiä, enimmäkseen "omaa kansaa", mutta siitä huolimatta miljoonat neuvostoliittolaiset palvoivat häntä sankarina.

Jatkuva aivopesu ja Stalinin ylhäältä ohjattu jumalointi johtivat kansakunnan sokaistumiseen. Kaikki, mitä Stalin teki, murhautti esimerkiksi henkilön A puolison, oli myös henkilön A mielestä oikein, koska Stalin oli erehtymätön ja kaikki hänen tekonsa palvelivat neuvostokansaa.

Tänä päivänä media, useat poliitikot ja valtakunnansyyttäjä puhuvat vihapuheesta. Oppi on kuin suoraan Neuvostoliitosta, jossa poliittisen johdon toimintaa arvostelleet nimettiin kansanvihollisiksi, joiden kohtalona oli joko niskalaukaus tai mielisairaala.

Stalin käytti lapsia hyväkseen propagandaa tuottaessaan. Aivan kuten ilmastofanaatikot ovat käyttäneet Greta Thunbergia viimeisten vuosien ajan.

Neuvostoliittolainen tiedotus keskittyi suuren johtajan ylistämiseen kertoen samalla teloitettavaksi tuomittujen rikoksista, jotka olivat yleensä keksittyjä. Tiedotus perustui valehteluun ja manipulaatioon, jossa asioista kerrottiin vain sopivat osatotuudet, jotka palvelivat tavoitetta -> kommunistieliitin (totalitaristien) ehdoton valta.

Vihreä valta, joka hallitsee tämän päivän Eurooppaa, perustuu hyvin pitkälle samanlaiseen metodikkaan kuin neuvostokommunistien harjoittama kansalaisten aivopesu.

Tilastoja vääristellään ja toiseen suuntaan kertovat faktat jätetään kertomatta. Mainiona esimerkkinä Suomesta voidaan esitellä Ylen MOT-toimituksen manipulaatio, kun se väänsi osan ilmastoaiheeseen syvällisesti perehtyneen Simo Ruohon haastattelusta muotoon, josta sai täysin päinvastaisen kuvan kuin Ruoho todellisuudessa oli sanonut.

Onneksi Ruoho nauhoitti koko haastattelun ja toimittaja Sara Rigatelli - joka hyökkäsi sittemmin Aku Louhimiehen kimppuun - jäi kiinni manipulaatiosta, jolla pyrki todistamaan vihreän valheen todeksi.

Louhimiehen tapauksessa myös Ylen päätoimittaja Jouko Jokinen valehteli julkisuuteen saattamassaan tekstissä, jossa väitti Ylen haastatelleen myös henkilöitä, jotka kertoivat aivan toisenlaista totuutta kuin Rigatellin esiin nostamat naisnäyttelijät. Jokisen valehtelusta on olemassa selkeät dokumentit, jotka esittelen joskus tulevaisuudessa.

Kun yhdistelee asioita, voi havaita, että ilmastopelottelu, koronapelottelu ja haitallinen maahanmuutto kytkeytyvät kaikki saman sateenvarjon alle.

Sateenvarjolla tarkoitan Maailman talousforumia (WEF), EU-komissiota, YK:ta ja Yhdysvaltain demokraattista puoluetta taustavaikuttajineen. Uusi maailmanjärjestys on kyseisten tahojen yhteinen tavoite.

WEF on kertonut tavoitteista täysin avoimesti. Mikäli se onnistuu lietsomaan poliittiset päättäjät riittävässä määrin tavoitteensa taustalle, tarkoittaa se, että länsimaailma ajautuu uuskommunistiseen aikaan, joka tarkoittaa harvainvaltaa yli massojen ja kansakuntien.

Kuten muistetaan, Maailman talousfoorumin muutaman vuoden takaisen tunnuksen mukaan olet onnellinen, kun et omista mitään."

27.07.2022Miesviha Suomessa
10.07.2022Ilmastopaniikki ja Stalin
01.07.2022Sukupuolineutraali vanhemmuuslaki
25.06.2022Tapaus Rydman
07.03.2022Kuvauksia Trudeaun despoottimaisesta toiminnasta
22.02.2022 2:22Levittääkö EU:n komissio valeuutisia?
01.02.2022Eurooppa Vihertyy
24.01.2022Mika Anttosen teesit ympäristöstä
22.01.2022Valtionlaitokset kansalaisia vastaan
27.12.2021Uusia virkoja sivistystoimeen Oulussa

Siirry arkistoon »