Jarkko Sipilän Valepoliisi

16.01.2023

Jarkko Sipilä Valepoliisi, Crime Time, 2013

Ohessa pari aivan erilaista juttua asioita tuntevan Jarkko Sipilän kirjasta, jossa tapahtumat olivat pääosin Helsingissä. Molemmat kertovat uskoakseni hyvin tosimaailmasta. Ohessa noista lyhyistä tarinanpätkistä yhteenvedot ja omia havaintoja perässä.

alkaen s. 101 ”rinnakkaisyhteiskuntaa” lyhennellen:

Tuossa ryhmässä on viitisentoista nuorta, tässä jengissä on pari kovempaa typpiä, jotka ovat keränneet joukkoa ympärilleen. Kaikki ovat maahanmuuttajataustaisia. Somaleja, arabeja ja kurdeja. Suomen kansalaisia.

Mutta kaikki on vasta alkua. Oletko käynyt viime aikoina Malmössä tai Södertjällessä. Noille alueille sen paremmin poliisit, palomiehet kuin ambulanssitkaan eivät suostu menemään.

Jos on pakko, niin isketään isolla joukolla ja panssariautolla. Työttömyys lähentelee 90 prosenttia. Jengit ammuskelevat toisiaan. Kuin brasilialaisessa favelassa (sikäläisiä no-go -alueita).

Tarina on siis kymmenen vuoden takaa julkaistu vuonna 2013. Kaikki mitä oli tulossa meillä ja Ruotsissa oli siis rikostoimittajalla oikein hyvin tiedossa. Noina aikoina Yle, Helsingin Sanomat ja paljolti muukaan media ei juuri kertonut Ruotsin ongelmista.

Eivätkä kertoneet Suomen viranomaisetkaan; lähinnä poliisijohdolta ja ehkä sisäministeriöltä olisi odottanut ihmisten tulevaan turvallisuuteen liittyviä tietoja. Mutta ei, ne salattiin hallintoalamaisilta. Eihän viranomaistemme tarvitse meille tärkeitä tietoja kertoa.

Salaaminen koski myös Suomen tapahtumia, koko ajan pienestä alusta (Sipilän kirjan tapahtumat kirjoitettu ehkä 2012-13) kasvaneet ongelmat salattiin, eikä ihmisille kerrottu tulossa olevasta katastrofista, joka kymmenen vuotta myöhemmin tuli lopulta meille voimalla, jota ei enää voinut salata.

alkaen s. 254 ”suurvallan operointia”:

Mustafa Mohammed, joka ollut selvästikin tekemisissä arabi/islamilaisessa ryhmässä taustatekijänä tilanteessa, jossa salanimellä liikkuva Yhdysvaltojen hallituksen asiamies oli raa’asti tapettu noiden toimesta. Ilmeisesti tappo johtui ensi sijassa henkilön merijalkaväen tatuoinnista.

No, tuo Mustafa heräsi yöllä ja huoneessa oli naamioituneita miehiä, jotka käyttivät kovia keinoja saadakseen tietoja kahdesta isommista tekijästä järjestössä. ”Pistoolin piippu työnnettiin Mustafan suuhun ja injektioruisku nostettiin silmien eteen. – Tarvittaessa keskustelua jatketaan huomenna Saudi-Arabiassa, Georgiassa tai Turkissa, joten tee oikeita valintoja.” No, molemmat osoitteet saatiinkin kaverista sitten irti. 

Tarina jatkuu siinä, että saatujen tietojen jälkeen em. ryhmä johtaja siirtyy toiseen huoneeseen ja tarttuu puhelimeen. Tarina jatkuu seuraavassa lauseessa, kun Jarkko Sipilän poliisihahmolle tuli puhelu keskellä yötä ja yhdysvaltalainen yhteistyökumppani soitti ja kertoi, kuinka heidän signaalitiedustelunsa on saanut tietää poliisin etsimän rikollisen piileskelypaikan.

Jonkin ajan päästä suomalainen poliisi sai puhelimella välitetyn toisen rikollisen kiinni kavereineen, mutta toisesta ei saatu enää mitään havaintoja myöhemminkään.

Komisario Takamäki teki sitten kaksi lehdistötiedotetta. Ensimmäinen oli oikean poliisin tekemä ja toinen valepoliisin tekemä. Valepoliisin tekemä annettiin lehdistölle. Kuten arvata saattaa, niin lehdistötiedotteessa yhdysvaltalaisen hallituksen asiamiehen kuolemaa ei kerrottu totuudenmukaisella tavalla.

Tulee hyvin esille suurvaltojen toiminta pienten valtioiden alueella. Toki tehden monesti näiden hallintojen kanssa hyvääkin yhteistyössä, mutta kuten tulee esille, yhteistyö ei tarkoita, että pieniä maita pidettäisiin tietoisina kaikista näiden toimista ao. maissa.

Olen luottavainen, että alan konkari Jarkko Sipilä omasi riittävät taustatiedot tällaisiin tarinoihin.

Sipilä menehtyi alkuvuonna 2022, hatunnosto hienolle uralle.

29.01.2023Tommy Robinson - Britannian loppu
25.01.2023Suomi salailee menneisyyttään - Rusi
23.01.2023WEF ja Great Reset
16.01.2023Jarkko Sipilän Valepoliisi
13.01.2023Rikoslain 12 luku 2 pykälä Sotaan yllyttäminen
28.12.2022Sähkön hinta ja hyötyjät
25.12.2022Vihreän liiton puolueohjelma
23.12.2022Toitotus hiilensidonnasta poliittista retoriikkaa
13.12.2022Vaiettu vääryys - soidemme hiilensidonta
08.12.2022Kaksi vallankaappausyritystä

Siirry arkistoon »